Subskrypcja powiadomień powiodła się. Będziesz jednym z pierwszych, którzy dowiedzą się o podobnych zleceniach. Zawsze możesz zmienić wyrażone uprawnienia w ustawieniach przeglądarki.
znajomość technik laboratoryjnych w zakresie mikrobiologii i fizykochemii,
znajomość systemu HACCP, GHP/GMP, ISO:22000,
znajomość zasad dobrej praktyki laboratoryjnej i jej praktyczne zastosowanie,
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych,
umiejętność pracy w zespole,
umiejętność organizacji pracy własnej,
obsługa komputera w stopniu podstawowym,
Główne zadania:
wykonywanie badań mikrobiologicznych, fizykochemicznych, organoleptycznych wody oraz napojów zgodnie z planem kontroli badań oraz normami przedmiotowymi,
przygotowanie pożywek, szkła i sprzętu laboratoryjnego zgodnie z wymaganiami GLP,
kontrola jakości przebiegu procesu produkcji na każdym jego etapie, weryfikacja punktów kontrolnych,
kontrola stanu sanitarnego hali i linii produkcyjnych, pomieszczeń laboratoryjnych oraz magazynów,
wykonywanie badań surowców, półproduktów zgodnie z planem kontroli badań,
wykonywanie audytów GMP/GHP,
raportowanie wyników analiz i kontroli oraz zgłaszanie problemów jakościowych,
Oferujemy:
zatrudnienie w ramach umowy o pracę na zastępstwo, z możliwością podjęcia dalszej współpracy,
udział w ciekawych i pełnych wyzwań projektach i zadaniach,
bezpieczne środowisko pracy i nowoczesne wyposażenie,
możliwość zdobycia doświadczenia w międzynarodowej firmie,
dostęp do szkoleń i możliwość udziału w konferencjach branżowych,
atrakcyjny pakiet świadczeń i benefitów, m.in.: dodatkową opiekę medyczną, ubezpieczenie na życie, świadczenia z zakładowego funduszu świadczeń socjalnych, dofinansowanie do sportu i wiele innych.
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?