Opis stanowiska pracy

Opis stanowiska:
- przygotowywanie potraw
- dbanie o jakość na każdym etapie produkcji
- przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji
- dbanie o powierzony sprzęt, mienie i czystość na stanowisku pracy
Wymagania:
- doświadczenie w zawodzie
- dobra organizacja pracy
- dyspozycyjność i zaangażowanie
- umiejętność pracy w zespole
Oferujemy:
- rozwój osobisty i zawodowy
- pracę w stabilnej firmie
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- atrakcyjne wynagrodzenie
- pracę w zgranym zespole i przyjemnej atmosferze

Prezentacja firmy

HOTEL VILLA VERDE CONGRESS & SPA <br/>to obiekt o profilu biznesowo-rekr... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
06/05/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Wynagrodzenie
2 775PLN - 3 493PLN / Monthly (Brutto)
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi