Opis stanowiska pracy

Przygotowywanie posiłków. Kontrola jakości potraw. Kontrola higieny i bezpieczeństwa w kuchni. Dobra organizacja pracy własnej.

Wymagania

• Kreatywność, zaangażowanie i pasja do gotowania!
• Znajomość bieżących trendów na rynku restauracyjnym
• Dyspozycyjność i odpowiedzialność

Prezentacja firmy

Firma od lat zajmuje się cateringiem na całym śląsku.

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
08/05/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi