Urząd Pracy m.st. Warszawy

Kucharz/ka

Miejsce pracy: Warszawa

Wykształcenie: kierunkowe, kierunek/specjalność: kucharz, umiejętności: zbiorowe żywienie, kuchnia dla młodzieży, uprawnienia: książeczka sanepidu, doświadczenie zawodowe. Zakres obowiązków: Współpraca z intendentem stołówki w zakresie jadłospisu zgodnie z obowiązującymi normami żywienia dzieci i młodzieży oraz zasadami zdrowego odżywiania. Pobieranie produktów z magazynu żywnościowego, wydawanych przez magazyniera/intendenta stołówki. Przygotowanie i porcjowanie produktów potrzebnych do wykonania potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem. Wykonanie zaplanowanych potraw, z zachowaniem obowiązujących przepisów bhp i sanitarnych oraz procedury zgodnej z systemem HACCP. 8. Przestrzegania, by na teren kuchni, zaplecza i sanitariatu, wstęp miały jedynie osoby zatrudnione w obsłudze żywienia, a w wyjątkowych sytuacjach osoby upoważnione z zachowaniem wszelkich zasad sanitarno-epidemiologicznych

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi