Opis stanowiska pracy


• przygotowywanie dań według obowiązującego menu, współpraca z Szefem Kuchni

• organizacja stanowiska pracy kucharza z zachowaniem standardów HACCP, BHP

 

Wymagania


• wykształcenie lub doświadczenie w gastronomii
• dyspozycyjność, sumienność i zaangażowanie
• umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej
• dobra organizacja pracy

Mile widziane


• doświadczenie w gastronomii na w/w stanowisku

Prezentacja firmy

Hotel i Restauracja "NEO" w Tarnowskich Górach

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
20/09/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Czas trwania umowy
z możliwością kontynuacji
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Tylko praktyki
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi