Opis stanowiska pracy

- Praca w restauracji lub na eventach organizowanych ściśle na terenie Wielkopolski.

- Przygotowywanie i wydawanie dań zawartych w kartach menu - zgodnie z recepturą.

- Zabezpieczenie wysokiej jakości i estetyki wydawanych potraw.

- Dbanie o higienę osobistą oraz czystość własnego stanowiska pracy.

- Wykonywanie dodatkowych czynności zleconych przez Szefa kuchni wynikających z zajmowanego stanowiska.

Wymagania

- Doświadczenie zawodowe na w/w stanowisku – warunek konieczny.

- Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych.

- Bardzo dobra organizacja pracy.

- Zaangażowanie, odpowiedzialność, kreatywność.

Prezentacja firmy

HR Solutions Europe Sp. z.o.o zajmuje się rekrutacją i wynajmem persone... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
11/08/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
5
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi