Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/1653


Obowiązki:

przygotowywanie potraw, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, godz. 6-14, 7-15



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, , mile widziane doświadczenie w zawodzie, punktualność, sumienność, dobra organizacja pracy, książeczka sanitarno-epidemiologiczna


Miejsce pracy: Kośnego 53, 45-372 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: brak

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: osobiście, osobiście po uprzednim kontakcie tel.,telefonicznie , Godziny : 8-14

Osoba do kontaktu: Grażyna Jagielczuk

Telefon: 4433626


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/05/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi