Opis stanowiska pracy

Opis stanowiska:

zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,
dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur,
dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług,
utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem,

Oferujemy:
miłą atmosferę w pracy,
elastyczny czas pracy,
rozliczenie godzinowe,
praca w młodym, dynamicznym zespole
możliwość rozwoju i szkolenia zawodowego,

Wymagania:
wykształcenie o profilu gastronomicznym,
min. 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza,
kreatywność,
bardzo dobra organizacja pracy własnej,
umiejętność pracy w zespole,
dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,

Oferujemy:
stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
ubezpieczenie
opiekę medyczną
możliwość rozwoju i doskonalenia zawodowego
pracę w profesjonalnym zespole

Prezentacja firmy

Salomon to idealne miejsce na organizację wyjątkowych wydarzeń – przyjęć... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
12/02/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Wynagrodzenie
16PLN - 20PLN / Hourly (Brutto)
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi