Opis stanowiska pracy

Restauracja nadmorska przyjmie do pracy na sezon letni od 25 maja do połowy września 2016 r. doświadczonego kucharza w kuchni polskiej.
Oczekujemy:
-aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych(warunek konieczny)
-doświadczenia na w/w stanowisk
-rzetelności i sumienności w wykonywaniu powierzonych obowiązków
Gwarantujemy:
-atrakcyjne i adekwatne do doświadczenia wynagrodzenie
-umowę zlecenie
-wyżywienie(bez śniadań)
-możliwość zakwaterowania(w przypadku własnego lokum wyższe wynagrodzenie)
-pracę w domowej atmosferze

Prosimy o przesyłanie CV wraz ze zdjęciem.

Prezentacja firmy

Restauracja nad morzem działająca od trzech sezonów,kuchnia polsk... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/04/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenia
Czas trwania umowy
25.05.2016-15.09.2016
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi