Opis stanowiska pracy
- Przyrządzanie i dbałość o jakość sporządzonych potraw, prawidłową gramaturę,
- Dbałość o zaopatrzenie magazynów kuchni
- rozliczanie i współodpowiedzialność materialna za towar, wyposażenie kuchni i zaplecza kuchni
- Dbałość o czystość, ład i porządek oraz przestrzeganie minimum sanitarnego w kuchni i w całym jej zapleczu oraz stan techniczny urządzeń na kuchni
Wymagania
· Zasadnicza Szkoła Zawodowa, specjalność kucharz
· min. 2 lata doświadczenia w zawodzie
· zdolności kulinarne
· umiejętność pracy w zespole
· samodyscyplina
· dobry stan zdrowia
· brak nałogów
Prezentacja firmy
Prowadzimy Ośrodek Wypoczynkowy „Marina” nad Zalewem Zembrzyckim w Lubli...
Prowadzimy Ośrodek Wypoczynkowy „Marina” nad Zalewem Zembrzyckim w Lublinie: restauracje, bary, kemping, wypożyczalnia sprzętu wodnego i świadczymy usługi cateringowe na terenie całego kraju.
Oferujemy kompleksową usługę cateringową pod nazwą Mobilna Karczma Lubelska. Posiadanie specjalistycznego taboru samochodowego umożliwia nam dostarczenie cateringu w dowolne miejsce wskazane przez klienta. Dodatkową atrakcją jest karta dań z potrawami kuchni regionalnej. Mobilna Karczma Lubelska oprócz swojej funkcji cateringowej, przy odpowiedniej aranżacji wystroju, może stać się atrakcją jarmarków, festynów i innych dużych wydarzeń kulturalnych i promocyjnych. Posiadamy własne, profesjonalne środki transportu i zaplecze logistyczne do zrealizowania dużych zamówień na usługi cateringowe. Główną domeną Firmy cateringowej Graf-Marina Catering jest organizacja i obsługa na terenie całego kraju przyjęć, bankietów firmowych, konferencji, spotkań biznesowych, imprez integracyjnych, jubileuszy, pikników itp. Usługi cateringowe w tym zakresie świadczymy zarówno w siedzibach firm klientów, jak i we własnych salach restauracyjnych. Gwarantujemy profesjonalną obsługę i dania, które zaspokoją nawet najbardziej wyrafinowane kulinarne gusta. Specjalizujemy się także w organizowaniu imprez plenerowych w dowolnie wybranym przez Klienta miejscu. Jesteśmy w stanie urządzić zarówno kameralne spotkanie w gronie przyjaciół jak i przyjęcie na miarę tych z wersalskich ogrodów czy poważne szkolenie.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 18/06/2014
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 2
- Min. doświadczenie:
- 2 lata
- Min. wykształcenie:
- Zasadnicze zawodowe
- Wynagrodzenie
- 1 300PLN - 2 000PLN / Monthly (Brutto)
- Premie, dodatki:
- uznaniowa
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia