Opis stanowiska pracy

-    Przyrządzanie i dbałość o jakość sporządzonych potraw, prawidłową gramaturę,

-          Dbałość o zaopatrzenie magazynów kuchni

  • rozliczanie i współodpowiedzialność materialna za towar, wyposażenie kuchni i zaplecza kuchni
  • Dbałość o czystość, ład i porządek oraz przestrzeganie minimum sanitarnego w kuchni i w całym jej zapleczu oraz stan techniczny urządzeń na kuchni

Wymagania

·         Zasadnicza Szkoła Zawodowa, specjalność kucharz

·         min. 2 lata doświadczenia w zawodzie 

·         zdolności kulinarne

·         umiejętność pracy w zespole

·         samodyscyplina

·         dobry stan zdrowia

·         brak nałogów

 

Prezentacja firmy

Prowadzimy Ośrodek Wypoczynkowy „Marina” nad Zalewem Zembrzyckim w Lubli... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/06/2014
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Wynagrodzenie
1 300PLN - 2 000PLN / Monthly (Brutto)
Premie, dodatki:
uznaniowa
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi