Opis stanowiska pracy

Restauracja ,,Złota Rybka’’ w Koszalinie poszukuje kandydatów do pracy na stanowisku kucharz


Zakres obowiązków:
• pomoc w przygotowywaniu potraw z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych
• prawidłowe, estetyczne i kreatywne prezentowanie dań
• zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych produktów i usług
• przestrzeganie zasad postępowania z żywnością
• dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy oraz sprzętów kuchennych

Wymagania

Wymagania:
• wykształcenie gastronomiczne mile widziane
• aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
• umiejętność pracy w zespole
• dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy
• odpowiedzialność za powierzone zadania
• dobra organizacja
• dyspozycyjność
• optymizm i zapał do pracy
Oferujemy:
• umowę o pracę
• atrakcyjne i stabilne warunki zatrudnienia
• pracę w profesjonalnym zespole
• możliwość rozwoju zawodowego

Osoby zainteresowane prosimy o składanie CV ze zgoda na przetwarzanie danych osobowych w Restauracji ul. Młyńska 33 Koszalin

Prezentacja firmy

Restauracja ,,Złota Rybka\'\' specjalizuje się w daniach rybnych ... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
02/06/2014
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi