Opis stanowiska pracy

KUCHARZ

Zatrudnienie bez pośredników - bezpośrednio u pracodawcy!


Miejsce pracy: RESTAURACJA + PRĘŻNIE DZIAŁAJĄCY CATERING
(realizacje nawet do 16 tyś osób)


Zakres obowiązków:

 przygotowanie potraw z kuchni ciepłej i zimnej
 dbanie o gospodarkę magazynową
 dbanie o czystość w miejscu pracy
 dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań
 dbałość o estetykę stanowiska pracy oraz pozostawienie go po zakończonej zmianie w należytej czystości

Wymagania

 doświadczenie w zawodzie kucharza
 wykształcenie zawodowe – kucharz
 dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy
 dyspozycyjność
 aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych


Szukamy również osób mogących pracować w okolicach Będzina!

Prezentacja firmy

Przyjemne miejsce pracy z dużym potencjałem rozwoju.

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/09/2015
Wymiar etatu:
Obojętne
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
3
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi