Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0102


Obowiązki:

Przygotowywanie potraw kuchni zimnej i gorącej zgodnie z recepturami, normami i standardami hotelu



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Zawód:

  • Kucharz*

Pozostałe wymagania:

  • Doświadczenie zawodowe: mile widziane Umiejętności: znajomość zasad dotyczących żywienia


Miejsce pracy: Świętego Brunona 1, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: Prosimy nie przesyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście

Wynagrodzenie brutto: 17 - 19 PLN

Osoba do kontaktu: Krzysztof Osowiecki

Telefon: 512 377 708

Adres www: www.hotelstbruno.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
21/02/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi