Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami.
Obsługa gości indywidualnych (a'la carte) i grupowych (konferencje, bankiety, goście hotelowi).
Racjonalne gospodarowanie towarami.
Dbałość o najwyższą jakość i estetykę wydawanych potraw.
Dbałość o czystość i higienę miejsca pracy.
Oferujemy:
Atrakcyjne wynagrodzenie.
Elastyczne formy zatrudnienia.
Interesującą pracę w gronie profesjonalistów w nowym i atrakcyjnym punkcie na mapie Gdańska.
Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku.
Otwartość na nowe wyzwania.
Dobra organizacja pracy.
Umiejętność pracy w zespole.
Silna motywacja do samodoskonalenia się i rozwoju.
Dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu.
BRH Versus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.K.
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.