Opis stanowiska pracy

Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami.
Obsługa gości indywidualnych (a'la carte) i grupowych (konferencje, bankiety, goście hotelowi).
Racjonalne gospodarowanie towarami.
Dbałość o najwyższą jakość i estetykę wydawanych potraw.
Dbałość o czystość i higienę miejsca pracy.


Oferujemy:


Atrakcyjne wynagrodzenie.
Elastyczne formy zatrudnienia.
Interesującą pracę w gronie profesjonalistów w nowym i atrakcyjnym punkcie na mapie Gdańska.

Wymagania

Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku.
Otwartość na nowe wyzwania.
Dobra organizacja pracy.
Umiejętność pracy w zespole.
Silna motywacja do samodoskonalenia się i rozwoju.
Dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu.

Prezentacja firmy

BRH Versus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.K.

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/03/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi