Opis stanowiska pracy

Zadania:

-Przygotowywanie potraw,

-Pilnowanie terminu ważności produktów,

-Zapewnienie właściwej ilości potraw do wydawania,

-Dbanie o czystość miejsca pracy.

 

Wymagania:

-Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna,

-Doświadczenie na podobnym stanowisku min. 3 miesiące (także w formie praktyk),

-Gotowość do pracy w nocy.

 

Oferujemy:

-Atrakcyjną stawkę godzinową,

-Dojazd do miejsca pracy/zwrot kosztów dojazdu do pracy,

-Elastyczny grafik,

-System szkoleń,

-Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego.

Prezentacja firmy

LeasingTeam Group to największa w kraju grupa spółek doradztwa pe... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/10/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
4
Min. doświadczenie:
Tylko praktyki
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi