Opis stanowiska pracy
Work with pleasure - the rest is leisure. Experience of your lifetime in Lapland.
Summer is almost over, so it is time to start thinking about long winter. Would you like to spend this upcoming winter season more adventurous? Do you want to bring some excitement into these early evenings, meet up with different nationalities from all over the world? If so, then you are the right person for us.
RESPONSIBILITIES:
- Preparing breakfast, lunch and dinner (a la carte + buffet)
- Mice en place
- Cleaning the kitchen
- Handling stock
- Other duties according to supervisors and management
PERKS/BENEFITS:
- Salary depends on the task and previous experience: 11,50 - 12,90€/h (approx. 2300brutto/month)
- working 5-6 days/week : day and evening work (no night shifts)
- Finnish employment contract
- Accommodation provided (paid by employee: 250-300€/month - deducted from the salary, usually shared rooms)
- Starting date: 21.11.2019 - 1.5.2020 (depends on the weather)
SELECTION PROCESS:
Please apply and send us your CV in English language. We will contact you as soon as possible to discuss further steps.
Wymagania
REQUIREMENTS:
- Hard working person with positive attitude
- Professional chef/cook with min. 2 years of experience (a la carte, buffet, breakfast, etc.)
- Multitasking personality
- Ability to work independently but also in the team
- English: min. Intermediate
Costs after arrival: immigration fee: approximately 60 euros, Hygiene pass: 35 euros, Salmonella certificate: 50 euros.
Prezentacja firmy
Barona Nordic Jobs oferuje wiele możliwości pracy w Finlandii, Szwecji o...
Barona Nordic Jobs oferuje wiele możliwości pracy w Finlandii, Szwecji oraz Norwegii. Barona to największa i najlepiej znana agencja pracy w Finlandii, przestrzegająca zasad etyki i odpowiedzialności społecznej.
Oferujemy szeroki zakres różnorodnych prac w różnych dziedzinach, na przykład w dziedzinie przemysłu, budownictwa i logistyki.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 15/12/2019
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 4
- Min. doświadczenie:
- 2 lata
- Min. wykształcenie:
- Zasadnicze zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca w hotelu / Turystyka