Opis stanowiska pracy

Potrzebny kucharz lub kucharka w Restauracji hotelowej.Kucharz powinien samodzielnie tworzyć dania restauracyjne oraz posiadać umiejętność tworzenia menu i zarządzać zespołem.Pomoc powinna mieć podstawową wiedzę w zakresie gastronomii

Prezentacja firmy

Hotel Delfin kategoryzowany 4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
05/10/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenia
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Wynagrodzenie
1 800PLN - 2 000PLN / Monthly (Brutto)
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi