Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0865


Obowiązki:

Zarządzanie personelem, tworzenie menu, przygotowywanie posiłków, działania administracyjne



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Pracodawa nie wymaga wykształcenia wobec kandydata, mile widziane doświadczenie zawodowe 2 letnie w kuchni lub 6 miesięcy jako szef kuchni lub zastępca szefa kuchni ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Praca wykonywana na dwie zmiany w godz. 6:00-14:00, 14:00-22:00 Umowa na okres próbny z możliwością przedłużenia Pracodawca zapewnia wyżywienie


Miejsce pracy: 87-312 Czystebłota 3, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: Skierowanie z PUP + dokumenty aplikacyjne

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
20/09/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi