Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/19/0865
Obowiązki:
Zarządzanie personelem, tworzenie menu, przygotowywanie posiłków, działania administracyjne
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania:
- Pracodawa nie wymaga wykształcenia wobec kandydata, mile widziane doświadczenie zawodowe 2 letnie w kuchni lub 6 miesięcy jako szef kuchni lub zastępca szefa kuchni
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Praca wykonywana na dwie zmiany w godz. 6:00-14:00, 14:00-22:00
Umowa na okres próbny z możliwością przedłużenia
Pracodawca zapewnia wyżywienie
Miejsce pracy: 87-312 Czystebłota 3, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: Skierowanie z PUP + dokumenty aplikacyjne
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 20/09/2019
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi