Numer oferty: StPr/20/0527
wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury
tworzenie własnych przepisów
porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych
zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość w miejscu pracy
dbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności
przygotowywanie menu na specjalne uroczystości/ imprezy
ścisła współpraca z innymi pracownikami
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Zawód:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 21-080 Bogucin 175D, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Staż pracy: lata: 0, miesiące: 1
Wymagane dokumenty: .
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.