Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/1838


Obowiązki:

- przygotowywanie potraw zgodnie ze sporządzonym jadłospisem oraz stosowną recepturą,
- porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach,
- utrzymywanie czystości, porządku na stanowisku pracy oraz zasad higieniczno-sanitarnych,
- obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków,
- przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, brak

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie: zasadnicze zawodowe, średnie lub kurs kucharski; książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych


Miejsce pracy: Baranowicka 203, 15-530 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
14/09/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi