_ odpowiedzialność za przygotowanie potraw, zgodnie z przyjętymi standardami
_ obsługa gości indywidualnych (a'la carte) i grupowych (konferencje, bankiety, goście hotelowi)
_ serwowanie dań na miejscu oraz w formie cateringu (żywienie sportowców)
_ zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług
_ dbałość o estetykę potraw
_ prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej
_ utrzymanie porządku w miejscu pracy
_ doświadczenie w pracy na ww. stanowisku
_ zainteresowanie zdrową, ekologiczną kuchnią
_ bardzo dobra organizacja pracy własnej
_ umiejętność pracy w zespole
_ utrzymanie dyscypliny pracy i higieny
_ uczciwość, pracowitość
_ preferowana osoba niepaląca
Hotel Rodan *** <br/>+ 26 pokoi <br/>+ 6 kortów tenisowych<br/>+ ... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.