Opis stanowiska pracy

_ odpowiedzialność za przygotowanie potraw, zgodnie z przyjętymi standardami
_ obsługa gości indywidualnych (a'la carte) i grupowych (konferencje, bankiety, goście hotelowi)
_ serwowanie dań na miejscu oraz w formie cateringu (żywienie sportowców)
_ zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług
_ dbałość o estetykę potraw
_ prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej
_ utrzymanie porządku w miejscu pracy

Wymagania

_ doświadczenie w pracy na ww. stanowisku
_ zainteresowanie zdrową, ekologiczną kuchnią
_ bardzo dobra organizacja pracy własnej
_ umiejętność pracy w zespole
_ utrzymanie dyscypliny pracy i higieny
_ uczciwość, pracowitość
_ preferowana osoba niepaląca

Prezentacja firmy

Hotel Rodan *** <br/>+ 26 pokoi <br/>+ 6 kortów tenisowych<br/>+ ... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
11/03/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Wynagrodzenie
3 500PLN - 4 000PLN / Monthly (Brutto)
Premie, dodatki:
tak
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi