Opis stanowiska pracy

Hotel w Opolu poszukuje pracowników na stanowisko Kucharz.


Obowiązki:

- Produkcja dań z karty menu oraz dbanie o ich wysoką jakość

- Przestrzeganie zużycia surowców gastronomicznych zgodnie z recepturą

- Utrzymanie czystości na kuchni i w magazynach kuchennych

- Rzetelne i efektywne wykonywanie powierzonych zadań i obowiązków

- Dokładne i sumienne wykonywanie poleceń przełożonego

- Przestrzeganie obowiązującego u pracodawcy Regulaminu Pracy oraz zasad organizacji, porządku i dyscypliny.

- Przestrzeganie przepisów i zasad BHP oraz przepisów p-poż.

- Stosowanie norm i zasad zawartych w systemie HACCP.

Wymagania

- Zdolność pracy pod presją czasu

- Posiadanie aktualnej książeczki sanepidowskiej.

Prezentacja firmy

Hotel z salą konferencyjną organizujący imprezy okolicznościowe.

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/06/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenia
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi