Opis stanowiska pracy

Obowiązki:
- przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami,
- zapewnienie najwyższej jakości potraw i usług,
- zachowanie estetyki wydawanych potraw oraz czystości stanowiska pracy,
- udział w inwentaryzacjach asortymentu,
- dbanie o gospodarkę magazynową.

Wymagania

Wymagania:
- wykształcenie kierunkowe,
- doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza,
- bardzo dobra organizacja pracy,
- umiejętność pracy w zespole,
- komunikatywność, samodzielność, odpowiedzialność,
- aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna.

Prezentacja firmy

Zajazd Kasztelański - Dom Śląskiej Kultury

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/01/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi