Opis stanowiska pracy

Osoba zatrudniona na stanowisku Kucharza będzie odpowiedzialna za przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnością Kucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.

Wymagania

Wymagania wobec kandydatów:
wykształcenie zawodowe kierunkowe
doświadczenia w zawodzie kucharza
dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy
orientacja na klienta i determinacja w dążeniu do celu
innowacyjność i kreatywność
motywacja i chęć do pracy
zdolność do harmonijnej pracy w warunkach stresu

Prezentacja firmy

Hotel Tatarscy jest to nowo powstały hotel *** w Kalwarii Zebrzyd... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
10/01/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi