Opis stanowiska pracy

Hotel Mercure Racławice Dosłońce **** położony 40km od Krakowa, poszukuje do swojego zespołu profesjonalnych, dynamicznych, zmotywowanych kandydatów których obowiązkiem będzie przygotowywanie oraz dbałość o wysoką jakość potraw z:
- menu a la carte,
- menu konferencyjnego,
- menu na przyjęcia okazjonalne.


Oferujemy:
- stabilne warunki zatrudnienia
- pracę w młodym, energicznym zespole
- pracę w firmie należącej do międzynarodowej sieci

Wymagania

Od kandydatów oczekujemy:

- min. rocznego doświadczenia w pracy na stanowisku samodzielny kucharz,

- mile widziane doświadczenie w pracy w restauracjach hotelowych, w tym również
doświadczenie w kuchni A la carte

- znajomość nowych trendów i zagadnień w gastronomi

- bardzo dobra organizacja pracy,

- znajomość przepisów sanitarnych,

- wysoka kultura osobista,

- samodzielność, odpowiedzialność, dyspozycyjność

Prezentacja firmy

Hotel Mercure Racławice Dosłońce Conference & SPA

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
12/01/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi