Opis stanowiska pracy

  • przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej

Wymagania

  • doświadczenie w gotowaniu i pieczeniu potraw mięsnych
  • umiejętność sznurowania mięsa do pieczeni
  • umiejętność przygotowywania kotletów (schabowych i de vollaile)
  • umiejętność gotowania sosów do mięs, gulaszy, bitek, zrazów, eskalopek, boeuf strogonoff

Oferujemy:

  • pracę od poniedziałku do piątku w godz. 7-14 i 11-19
  • pracę w co drugą sobotę w godzinach 7-15
  • wolne w niedziele i święta
  • dogne miejsce pracy - Plac Politechniki

Prezentacja firmy

Staff Partners to lider w dostarczaniu wykwalifikowanych kandydatów. Jes... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/10/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi