Opis stanowiska pracy
1. Wykonywanie prac na kuchni według wskazówek kierownika;
2. właściwe pobieranie produktów spożywczych z magazynku;
3. właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej zgodnie z technologią przyrządzania potraw oraz zgodnie z jadłospisem;
4. znajomość i przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i postanowień systemu HACCP.
Wymagania
1. wykształcenie min. średnie - preferowane wykształcenie gastronomiczne);
2. doświadczenie min. 3 lata;
3. aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych;
4. umiejętność pracy w zespole;
5. doświadczenie w zarządzaniu zespołem.
Prezentacja firmy
1. Baza Lotnictwa Transportowego jest przeznaczona do realizacji transpo...
1. Baza Lotnictwa Transportowego jest przeznaczona do realizacji transportu powietrznego naczelnych organów władzy państwowej Rzeczypospolitej Polskiej oraz realizacji zabezpieczenia logistycznego jednostek wojskowych oraz instytucji resortu Obrony Narodowej.
Ponadto 1BLTr realizuje bieżące potrzeby remontowe i obsługę techniczną sprzętu samochodowego, prowadzi naprawy i obsługę okresową sprzętu lotniczego i zabezpieczenia naziemnego.
Jednostka utrzymuje również w gotowości do eksploatacji infrastrukturę lotniskową, realizuje zadania ochronne kompleksów wojskowych oraz zabezpiecza wizyty delegacji zagranicznych.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 22/03/2017
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Od 3 do 5 lat
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne, Praca Praca w hotelu / Turystyka