Opis stanowiska pracy

1. Wykonywanie prac na kuchni według wskazówek kierownika;
2. właściwe pobieranie produktów spożywczych z magazynku;
3. właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej zgodnie z technologią przyrządzania potraw oraz zgodnie z jadłospisem;
4. znajomość i przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i postanowień systemu HACCP.

Wymagania

1. wykształcenie min. średnie - preferowane wykształcenie gastronomiczne);
2. doświadczenie min. 3 lata;
3. aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych;
4. umiejętność pracy w zespole;
5. doświadczenie w zarządzaniu zespołem.

Prezentacja firmy

1. Baza Lotnictwa Transportowego jest przeznaczona do realizacji transpo... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
22/03/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne, Praca Praca w hotelu / Turystyka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi