Opis stanowiska pracy

- przygotowanie potraw
- nadzór nad jakością zamówionej żywności
- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami
- dopilnowanie przepisów BHP w kuchni
- ustalenie estetycznych sposób podawania potraw
- dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni
- nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych
- ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw
- dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni

Wymagania

- doświadczenie na podobnym stanowisku pracy

Prezentacja firmy

Horeca Service - Polski HR Sp. z o.o to spółka należąca do Polski... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/12/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
4
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi