Opis stanowiska pracy

KUCHARZ

Miejsce pracy: Tychy

Zakres obowiązków:

* Przygotowanie potraw i dań,

* zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług

* przestrzeganie norm i standardów HACCP,

* estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,

* dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu

* przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.

Wymagania

Wymagania:

* Pasja do gotowania,

* aktualna książeczka do celów sanietarno - epidemiologicznych,

* przynajniej roczne doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza,

* wykształcenie zawodowe,

* zamiłowanie do swojego zawodu,

* umiejętność przyrządzania potraw według receptur,

* wysoka kultura osobista,

* dobry zmysł organizacji pracy, poczucie estetyki i kreatywność,

* umiejętność pracy w zespole,

* dyspozycyjność do pracy w zmianowym systemie pracy 2/2,

* znajomość zasad HACCP.

Prezentacja firmy

Horeca Service - Polski HR Sp. z o.o to spółka należąca do Polski... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/08/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi