Urząd Pracy m.st. Warszawy

Kucharz m/k

Miejsce pracy: Warszawa

Wykształcenie zawodowe lub średnie. Uprawnienia aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. 2 lata doświadczenia zawodowego. Obowiązki: przyrządzanie posiłków zgodnie z ustaloną gramaturą i jadłospisem; udział w opracowywaniu jadłospisów; utrzymywanie prawidłowej organizacji pracy w dziale produkcyjnym stołówki podczas swojej zmiany; przestrzeganie zasad obsługi maszyn i urządzeń stanowiących wyposażenie kuchni; wykonywanie pracy zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi; ponoszenie pełnej odpowiedzialności za produkty wytworzone, środki trwałe znajdujące się na kuchni i na stołówce, sprzęt, narzędzia. Przestrzeganie obowiązujących procedur Planu Higieny, HACCP. Odpowiedzialność, komunikatywność, znajomość przepisów sanitarnych, zasad GHP,GMP, HACCP. Dodatkowymi atutami będą: umiejętność obsługi urządzeń gastronomicznych; praca w żywieniu zbiorowym. Pracę w systemie zmianowym w godzinach: 5.30 13.30 lub 12.00 20.00. . Wymagane dokumenty: curriculum vitae; kopia dokumentów potwierdzających wykształcenie; oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji; aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych; kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie. Kontakt w pracodawcą osobisty Słowackiego 52/54, CV na e-mail, telefoniczny, 22 5617646.

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi