Opis stanowiska pracy

OPIS STANOWISKA PRACY:

przygotowanie dań a la carte,
ścisła współpraca z innymi pracownikami,
dbanie o czystość w miejscu pracy,
dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań.

Wymagania

WYMAGANIA:

doświadczenie w zawodzie kucharza,
wykształcenie zawodowe lub w trakcie nauki,
dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,
dyspozycyjność,
zaangażowanie,
kreatywność,
motywacja i chęć do pracy,
aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych.

Prezentacja firmy

Horeca Service - Polski HR Sp. z o.o to spółka należąca do Polski... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/08/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi