Opis stanowiska pracy

OPIS STANOWISKA PRACY:
• przygotowanie dań a la carte,
• ścisła współpraca z innymi pracownikami,
• dbanie o czystość w miejscu pracy,
• dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań.

Wymagania

WYMAGANIA:
• doświadczenie w zawodzie kucharza,
• wykształcenie zawodowe lub w trakcie nauki,
• dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,
• dyspozycyjność,
• zaangażowanie,
• kreatywność,
• motywacja i chęć do pracy,
• aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych.

OFERUJEMY:
• stabilne zatrudnienie,
• atrakcyjne wynagrodzenie,
• możliwość rozwoju zawodowego i nauki,
• przyjazną atmosferę w pracy.

Prezentacja firmy

Horeca Service - Polski HR Sp. z o.o to spółka należąca do Polski... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/12/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenia
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi