OPIS STANOWISKA PRACY:
• przygotowanie dań a la carte,
• ścisła współpraca z innymi pracownikami,
• dbanie o czystość w miejscu pracy,
• dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań.
WYMAGANIA:
• doświadczenie w zawodzie kucharza,
• wykształcenie zawodowe lub w trakcie nauki,
• dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,
• dyspozycyjność,
• zaangażowanie,
• kreatywność,
• motywacja i chęć do pracy,
• aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych.
OFERUJEMY:
• stabilne zatrudnienie,
• atrakcyjne wynagrodzenie,
• możliwość rozwoju zawodowego i nauki,
• przyjazną atmosferę w pracy.
Horeca Service - Polski HR Sp. z o.o to spółka należąca do Polski... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.