Opis stanowiska pracy
Restauracja w Poznaniu poszukuje aktualnie kandydatów na stanowisko:
KUCHARZA
Kuchnia śniadaniowa, bankietowa, restauracja a’la carte
Od kandydatów oczekujemy:
- Doświadczenia na tym stanowisku, najchętniej w hotelu
- Wykształcenia gastronomicznego
- Dyspozycyjności do pracy zmianowej oraz w weekendy
- Rzetelności i dokładności w wykonywaniu obowiązków
- Umiejętności pracy w zespole
- Przyjaznej i odpowiedzialnej postawy
Oferujemy:
- stabilne warunki zatrudnienia w ramach umowy o pracę
- premie uzależnione od wyników
- pakiet szkoleń
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Prezentacja firmy
Hotel & Restauracja Kaskada<br/><br/>Cieszymy się, że tu trafiłeś...
Hotel & Restauracja Kaskada
Cieszymy się, że tu trafiłeś. Zostań przez chwilę i poznaj niezwykłe miejsce, jakie stworzyliśmy właśnie dla Ciebie. A kiedy zakończysz tę wirtualną podróż, odwiedź nas. Zrobimy co w naszej mocy, byś czuł się komfortowo i swobodnie.
Wyjątkowa okolica sprawia, iż niewiele trzeba byś na chwilę się zatrzymał i wypoczął. Niezwykła okoliczna zieleń i widok delikatnie falującej wody ukoją nerwy i pozwolą na zebranie myśli. Pozwól nam być z Tobą, kiedy Ci dobrze i kiedy źle...
Czekamy na Ciebie…
KASKADA Hotel & Restauracja posiada 26 komfortowo wyposażonych pokoi. W większości są to pokoje dwuosobowe do wykorzystania dla dwóch lub jednej osoby, cztery pokoje czteroosobowe i jeden apartament dla czterech osób z aneksem kuchennym i jadalnią. Każdy pokój ma własna łazienkę. Na terenie całego obiektu i plaży można korzystać z bezpłatnego Internetu bezprzewodowego.
Ze szczególną uwagą czuwamy nad niepowtarzalnym smakiem naszych potraw przygotowanych ze świeżych składników wysokiej jakości. Oprócz dań stałych, znajdziecie Państwo menu sezonowe - inspirowane daną porą roku. Dla wielbicieli domowych wypieków codziennie mamy pyszne ciasto i aromatyczną kawę.
W okresie letnim dla zapewnienia maksymalnego komfortu otwarty jest taras górny z widokiem na jezioro Kierskie.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 09/10/2016
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca na produkcji, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Inne, Praca Rolnictwo