Opis stanowiska pracy
Hotel St. Bruno**** w Giżycku poszukuje Kucharza
Zakres obowiązków:
- doświadczenie w zawodzie minimum 2 lata
- przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy
Oferujemy:
- umowę o pracę
Wymagania
Wymagania:
- wysoka kultura osobista
- książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Prezentacja firmy
Hotel St. Bruno**** położony jest w samym<br/>centrum Mazur nad k...
Hotel St. Bruno**** położony jest w samym
centrum Mazur nad kanałem Łuczańskim,
który łączy dwa jeziora Niegocin i Kisajno.
To jeden z najbardziej uczęszczanych szlaków
żeglarskich w Krainie Wielkich Jezior Mazurskich.
Nad Kanałem, tuż obok Hotelu, znajduje się
unikatowy w skali Europy zabytkowy most obrotowy
uruchamiany ręcznie.
Hotel St. Bruno**** jest jedynym w regionie
w pełni klimatyzowanym obiektem.
Do dyspozycji Gości Hotel oddaje 69
luksusowo wyposażonych pokoi. Każdy z nich
ma swój niepowtarzalny charakter wynikający
z indywidualnej aranżacji wnętrz. Wszystkie
pokoje wyposażone są w bezprzewodowy,
bezpłatny internet, klimatyzację, telewizję
satelitarną, telefon, radio, mini-bar, zestaw
powitalny do przygotowania kawy i herbaty
oraz sejf.
Pokoje znajdują się w trzech częściach hotelu,
a każda z nich połączona jest węzłem komunikacyjnym
w podziemiach oraz dodatkowo
windą.
Hotel St. Bruno **** dysponuje czterema salami
konferencyjnymi, które są w pełni klimatyzwane
oraz wyposażone w nowoczesny sprzęt
multimedialny. Oferujemy sale o powierzchniach
od 40 m2 do 235 m2, mogące pomieścić
do 300 gości. Hotelowe foyer pozwala na
zorganizowanie wystaw, natomiast na dziedzińcu
zamkowym istnieje możliwość organizacji
klimatycznych koncertów, pokazów i recitali.
Organizacją imprez zajmuje się doświadczony
zespół. Oprócz atrakcji dostępnych w Hotelu
zaproponujemy Państwu także inne możliwości
urozmaicenia organizowanych z nami konferencji
i spotkań.
W Hotelu St. Bruno **** obok wypoczynku
w komfortowych warunkach mogą Państwo
w eleganckich i stylowych wnętrzach zachwycić
się kunsztem naszych kucharzy oraz barmanów
odwiedzając Restaurację „La Bibliotheque”,
Wyśmienite dania modern polish cuisine łączą
to co najlepsze w kuchni polskiej z trendami
światowymi. Wszystkie produkty są codziennie
dostarczane do restauracji od lokalnych i regionalnych
dostawców. Karta dań zmienia się
wraz z porami roku, zachowując równowagę
pomiędzy tradycyjną kuchnią polską a kuchnią
światową.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 10/07/2014
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 2 lata
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Wynagrodzenie
- 2 487PLN - 2 488PLN / Monthly (Brutto)
- Branża / kategoria:
- Praca Praca w hotelu / Turystyka