ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- Ocena jakościowa żywca drobiowego,
- Monitorowanie procesów związanych z transportem, rozładunkiem, zawieszaniem, głuszeniem i wykrwawianiem kurcząt zgodnie z wymaganiami Rozporządzenia Rady WE Nr 1099/2009,
- Ocena parametrów obróbki tuszek drobiowych,
- Kontrola parametrów procesu produkcji,
- Kontrola przestrzegania procedur zakładowych,
- Szkolenia pracowników.
WYMAGANIA:
- Wykształcenie średnie – technik weterynarii,
- Znajomość prawa weterynaryjnego i żywnościowego,
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym,
- Dokładność, systematyczność
- Bardzo dobra organizacja pracy, wysoka kultura osobista, samodzielność,
- Zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole.
- Doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane.
OFERUJEMY:
- Stabilne zatrudnienie oraz ciekawą pracę w prężnie rozwijającej się firmie,
- Możliwość rozwoju zawodowego,
- Atrakcyjny pakiet socjalny.