Kierownik Zmiany w kawiarni Starbucks Szczecin
Miejsce pracy: SzczecinMiejsce pracy: Szczecin
Nr ref.: SSV SBX/Szczecin/infopraca08
Nasza Obietnica:
- Unikalna kultura “Bring Fun to Life”, bez polityki i biurokracji
- Praca z międzynarodowym, dynamicznym zespołem
- Intensywny rozwój zawodowy w przyjaznej atmosferze
- Troska i docenianie pracowników
Twoje zadania:
- Prowadzenie zmian w restauracji
- Analiza wybranych kategorii kosztowych
- Zapewnianie 100% satysfakcji klientów poprzez dostarczanie produktu i obsługi o najwyższej jakości
- Budowanie zespołu - motywowanie i docenianie, tak by osiągnął doskonałość operacyjną
Oczekiwania:
- Doświadczenie w zarządzaniu zespołem lub w prowadzeniu samodzielnych projektów, lub związane z działalnością w organizacjach studenckich
- Doświadczenie w pracy z klientem (najlepiej w branży gastronomicznej)
- Pozytywna energia, zapał i entuzjazm w działaniu
- Umiejętność myślenia w kategoriach rozwiązań oraz chęć stawiania czoła nowym wyzwaniom
- Umiejętność pracy w zespole
- Komunikatywna znajomość j. angielskiego
- Dobra organizacja pracy
- Umiejętność ustalania priorytetów oraz koncentracji na celach
- Nastawienie na naukę oraz ciągły rozwój zawodowy i osobisty
Jeśli podoba Ci się nasza oferta aplikuj już teraz!
Zapoznamy się uważnie z nadesłanymi aplikacjami, po czym skontaktujemy się z wybranymi osobami.
Nie zapomnij o numerze referencyjnym w temacie wiadomości, a także o dołączeniu klauzuli zgody na przetwarzanie danych osobowych następującej treści:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb bieżącej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.”
Administratorem danych jest AmRest Sp. z o.o. z siedzibą przy pl. Grunwaldzkim 25-27, 50-356 Wrocław. Dane osobowe podane w ankiecie przetwarzane są w celu rekrutacyjnym (tj. w związku z bieżącą rekrutacją i przyszłymi). Każdemu kandydatowi przysługuje prawo wglądu do jego danych osobowych i możliwość ich poprawiania, a podanie danych jest dobrowolne, jednak niezbędne do tego by można je było przetwarzać w ww. celu.”