#

KIEROWNIK ZAKŁADU PRODUKCJI GASTRONOMICZENEJ

KF Dystrybucja Sp. z o.o.

60-681 Poznań, wielkopolskie

Opis stanowiska pracy

Opis stanowiska pracy:
1. Odpowiedzialność za prawidłowe i płynne funkcjonowanie całości zakładu produkcyjnego,
2. Nadzór i kierowanie całościową organizacją produkcji w zakładzie gastronomicznym/kuchni centralnej, zmian produkcyjnych, kontrolą jakości, receptur i kalkulacji produkowanego menu – obecnie załoga produkcyjna ok. 30 osób,
3. Nadzór i organizacja działów i procesów około produkcyjnych tj. kontroli jakości i terminowości ekspediowanego towaru oraz jakości dostaw przyjmowanego surowca,
4. Nadzór nad powtarzalnością produkcją wg. receptur i kalkulacji surowcowych (wygląd towaru, jego smak i gramatura),
5. Nadzór nad dokumentacją HACCP i SANEPID.
6. Nadzór i realizacja miesięcznego budżetu surowcowego i budżetu wynagrodzeń zakładu produkcyjnego,
7. Nadzór, kierowanie i współtworzenie menu firmy, nowości i posiłków sezonowych,
8. Dbanie o prawidłowe przestrzeganie działania sprzętu i powierzonego wyposażenia,
9. Wprowadzanie, przestrzeganie i egzekwowanie obowiązujących procedur,
10. Dbanie o czystość i porządek w podległym zakładzie produkcyjnym,
11. Przestrzeganie zasad w postępowaniu z żywnością,
12. Przestrzeganie i właściwe stosownie obowiązujących przepisów BHP, Ppoż,,
13. Osobiste kontakty telefoniczne lub mail’owe z kandydatami do pracy,

Wymagania

Od kandydatów oczekujemy:
1. Wieloletnie doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w produkcji gastronomicznej, mięsnej lub spożywczej,
2. Doświadczenie w żywieniu zbiorowym mile widziane (mamy na myśli: bary samoobsługowe, szkoły, przedszkola, kantyny pracownicze, szpitale itp.:)
3. Umiejętność i świetnej organizacji własnej pracy oraz podległego personelu,
4. Umiejętność planowania i punktualnej realizacji zadań,
5. Doświadczenie w pracy z zespołem ludzi na produkcji,
6. Codzienne raportowanie do przełożonego,
7. Wiedza z zakresu HACCP,
8. Zaangażowanie w wykonywana pracę, dyspozycyjność i kreatywność w rozwiązywaniu problemów,
9. Posiadanie aktualnych badań dla celów sanitarno-epidemiologicznych.

Oferujemy:
1. Długofalowa umowa o współpracy ,
2. Wysokie wynagrodzenie premiowe uzależnione od wyników pracy,
3. Wsparcie we wprowadzeniu w obowiązki i produkcję,
4. Telefon służbowy i laptop,

Prezentacja firmy

Nasza firma funkcjonuje na poznańskim rynku usług gastronomicznyc... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/02/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Premie, dodatki:
tak
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi