#

KIEROWNIK SIECI PLACÓWEK GASTRONOMICZNYCH Rejon: Poznań i Wielkopolska

KF Dystrybucja Sp. z o.o.

60-681 Poznań, wielkopolskie

Opis stanowiska pracy

Opis stanowiska pracy:
1. Kierowanie i nadzór nad siecią placówek gastronomicznych i ich personelem,
2. Budowa hierarchicznej struktury firmy w terenie i nadzór nad nią,
3. Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów przez personel placówek i jego motywowanie,
4. Nadzór nad zamówieniami towaru z placówek zewnętrznych do kuchni centralnej,
5. Dbanie o wystrój, czystość i porządek w podległych placówkach,
6. Dbanie o kulinarny wizerunek barów,
7. Przestrzeganie zasad w postępowaniu z żywnością,
8. Dbanie o prawidłowe przestrzeganie działania sprzętu i powierzonego wyposażenia,
9. Wprowadzanie, przestrzeganie i egzekwowanie obowiązujących procedur w punktach sprzedaży,
10. Nadzór nad miesięcznym budżetem wynagrodzeń pracowników sieci,
11. Nadzór i kontrola prawidłowości rozliczeń finansowych w placówkach gastro.
12. Osobiste kontakty telefoniczne lub mail’owe z kandydatami do pracy,
13. Przestrzeganie i właściwe stosownie obowiązujących przepisów BHP, Ppoż, Sanepid

Wymagania

Od kandydatów oczekujemy:
1. Doświadczenia w kierowaniu siecią placówek gastronomicznych /placówką gastro ,
2. Lub doświadczenia w kierowaniu punktem gastronomiczny z pełna kuchnią,
3. Doświadczenia i umiejętności w zarządzaniu zespołem pracowników,
4. Umiejętność i świetna organizacja własnej pracy oraz podległego personelu,
5. Gotowość do podróży samochodem po Wielkopolsce w celu nadzorowania placówek w terenie.
6. Zaangażowanie w pracę, elastyczności, dyspozycyjność i kreatywność,
7. Codzienne raportowanie do przełożonego,
8. Prawo jazdy Kat.B,
9. Umiejętność pracy z komputerem,
10. Uczciwości i niekaralność.

Oferujemy:
1. Długofalową umowę o współpracy,
2. Wysokie wynagrodzenie podstawowe i premiowe uzależnione od wyników pracy,
3. Pomoc we wprowadzeniu w obowiązki,
4. Samochód służbowy, laptop, telefon,

Prezentacja firmy

Nasza firma funkcjonuje na poznańskim rynku usług gastronomicznyc... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/02/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi