Opis stanowiska pracy
SALAD STORY sp. z o.o. Sp. K.
Salad Story to sieć restauracji szybkiej obsługi, serwująca zdrową żywność. W menu znajdują się m.in. duże sałatki przygotowywane na oczach klienta, ręcznie kręcone aromatyczne sosy, sezonowe zupy kremy, ciepłe lunchowe wrapy, sycące hot boxy na bazie kaszy, ryżu lub makaronu. Naturalne i świeże składniki oraz oryginalne receptury to gwarancja najwyższej jakości potraw i doskonałego smaku. Cały czas rozwijamy się. Nasza sieć obejmuje już 40 placówek.
Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Warszawa
OPIS STANOWISKA:
- nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem restauracji zgodnie z określonymi standardami
- organizacja pracy i ocena pracowników
- kontrola i analiza kosztów oraz dbałość o optymalizację sprzedaży
- organizowanie procesów rekrutacyjnych i prowadzenie dokumentacji kadrowej, wykonywanie grafików
- wykonywanie raportów, zestawień oraz wszelkich innych dokumentów potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania restauracji
- składanie zamówień
- wprowadzanie dokumentów do programu Gastro Szef i inne czynności związane z poprawnym działaniem systemu
- przygotowywanie na zamówienie i przy kliencie, wybranych przez niego dań i napojów
- obsługa kasy fiskalnej i programu sprzedaży
OD KANDYDATÓW OCZEKUJEMY:
- umiejętności organizacji czasu pracy i zarządzania pracownikami
- gotowości do pracy w oparciu o standardy funkcjonujące w sieci Salad Story
- dyspozycyjności i gotowości do pracy w systemie zmianowym
- minimum rocznego doświadczenia w pracy w gastronomii na podobnym stanowisku (znajomość systemów: Gastro POS i Gastro Szef mile widziana)
- pozytywnej energii, zaangażowania i entuzjazmu w działaniu
KANDYDATOM OFERUJEMY:
- pracę w młodym i dynamicznym zespole
- zdobycie doświadczenia w sieci, która jest niekwestionowanym liderem na rynku zdrowej żywności
- uczciwe i przejrzyste warunki zatrudnienia
- szkolenia
- perspektywy dalszego rozwoju zawodowego
Odpowiemy tylko na wybrane zgłoszenia.
Prezentacja firmy
Salad Story Sp. z o.o. Sp. k.
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 14/07/2019
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Średnie zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca, Praca Obsługa klienta