Opis stanowiska pracy

Obowiązki:
• Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w sieci gastronomicznej
• Dobra znajomość zagadnień gastronomicznych, w tym: marketingu związanego z gastronomią, systemu HACCP, kalkulacji i ewidencji gastronomicznej,
• Umiejętność zarządzania zespołem pracowników
• Umiejętność obsługi programów Gastroszef
• Znajomość jęz. angielskiego w stopniu komunikatywnym
• Prawo jazdy kat B
• Aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych
• Dyspozycyjność, komunikatywność, wysoka kultura osobista

Wymagania

• Odpowiedzialność za wielkość sprzedaży i rentowność restauracji
• Zarządzanie zespołem pracowników restauracji
• Zarządzanie działalnością restauracji, zarządzanie kosztami działalności restauracji
• Odpowiedzialność za jakość obsługi klientów, analiza możliwych kierunków rozwoju sprzedaży
• Pozyskiwanie, przyjmowanie zleceń oraz organizacja przyjęć okolicznościowych
• Nadzorowanie poziomu stanów magazynowych, nadzorowanie zakupów,
• Obsługa programu Gastroszef
• Odpowiedzialność za przestrzeganie przepisów HACCP, BHP, ppoż.
• Prowadzenie promocji restauracji w social-mediach

Prezentacja firmy

Restauracja So Eat zlokalizowana jest przy ul. Kartuskiej 18 w Gd... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/04/2016
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi