Kierownik Produkcji Spożywczej
Zarządzanie produkcją z wielozmianowym systemem pracy
Zarządzanie i organizacja pracy podległego zespołu (zmianą) (m.in. czynna praca bezpośrednio przy produkcji, przydzielanie zadań, ustalanie priorytetów, nadzór nad wykonaniem obowiązków, ocena i motywowanie podległych pracowników, organizacja pracy zgodnie z przepisami BHP)
Odpowiedzialność za przestrzeganie zasad GMP i GHP
Raportowanie do Dyrektora Produkcji
Praca w Lesznie Mazowieckim, Błoniu lub Milejowie
Wykształcenie wyższe techniczne lub w technologii żywienia
Minimum 3 lata doświadczenia w sektorze produkcji żywności (wskazane przetwórstwo owoców i warzyw)
Minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku przy produkcji spożywczej
Doświadczenie w zarządzaniu ludźmi i motywowaniu zespołu
Umiejętność szybkiego i samodzielnego podejmowania decyzji
Wysoko rozwinięte umiejętności analityczne
Znajomość języka angielskiego
Gotowość do relokacji
Gotowość do Pracy w Błoniu
Misja<br/>Działamy i rozwijamy się przekonani, że nasze produkty są nie ... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.