Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0293


Obowiązki:

Nadzór nad pracą podległego personelu, planowanie grafików pracy, nadzór nad bieżącą produkcją, zarządzanie pracownikami, zapewnienie bezawaryjnej realizacji procesu produkcyjnego, rozwiązywanie sytuacji kryzysowych, sporządzanie raportów i analiz wydajności produkcji, reprezentowanie firmy na zewnątrz, monitorowanie rynku (przygląda się nowościom, konkurencji, śledzi najnowsze rozwiązania, odpowiada za prawidłową realizację zadań i budżetu placówki. Okres próbny 3 m-ce. Jedna zmiana, godz. pracy 6-14 - w razie potrzeby godziny pracy mogą ulec zmianie.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat)
  • średnie zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie średnie zawodowe lub wyższe; biegła obsługa komputera, doświdczenie zawodowe na stanowisku kierowniczym w piekarni i zarządzanie procesem produkcji


Miejsce pracy: Poznańska 53, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 7-15

Wynagrodzenie brutto: od 4 760 PLN

Osoba do kontaktu: Bogumiła Zając

Telefon: 512-900-592

Email: sekcjakadriplac@wp.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
20/02/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Administracja Publiczna, Praca Kadra zarządzająca

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi