Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/1467


Obowiązki:

Nadzór nad przebiegiem produkcji, zarządzanie zespołem pracowników, organizacja pracy i procesu produkcji, prowadzenie dokumentacji, zamawianie towarów, współpraca z dostawcami, kontrola jakości surowców i produktów, współpraca ze sklepami



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • stosowanie zasad systemu HACCP

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, brak

Zawód:

  • Pozostali kierownicy w gastronomii

Pozostałe wymagania:

  • dbanie o zachowanie systemu jakości HACCP, doświadczenie zawodowe 3 lata w pracy na podobnym stanowisku


Miejsce pracy: KONCERTOWA 11, 20-843 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 3

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.lss.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
17/09/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Kadra zarządzająca, Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi