Kierownik Obiektu (Poznań)
Poznań Kierownik Obiektu (Poznań)
Poznań
NR REF.: 1057654
Dla naszego Klienta, światowego lidera na rynku usług typu Facility Services poszukujemy obecnie osoby na stanowisko Kierownika Utrzymania Czystości w dużym zakładzie produkcyjnym z branży przetwórstwa mięsnego na terenie Poznania.
Od idealnego kandydata oczekujemy min. 2-letniego doświadczenia zawodowego w zarządzaniu utrzymaniem czystości w zakładach mięsnych lub innych pokrewnych z zakładu produkcyjnego z branży spożywczej, doświadczenia w zarządzaniu zespołem, umiejętności w rekrutacji pracowników oraz współpracy w relacji B2B, dyspozycyjności oraz orientacji na osiąganie wysokich wyników.
Do zadań osoby na tym stanowisku będzie zarządzenie utrzymaniem czystości w zakładzie przetwórstwa mięsnego w tym sprawdzanie maszyn produkcyjnych pod kątem spełniania norm czystości, zarządzanie stałym zespołem pracowników, profesjonalne zarządzanie relacjami z kierownictwem zakładu produkcyjnego, raportowanie zgodnie z wewnętrznymi procedurami.
Jeśli zależy Ci na pracy w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, interesuje Cię długoterminowa współpraca, a dodatkowo zależy Ci na rozwoju kwalifikacji – to jest to oferta dla Ciebie.
Uprzejmie informujemy, że będziemy się kontaktować tylko z wybranymi kandydatami.
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV poprzez system online.
Poznań
NR REF.: 1057654
Dla naszego Klienta, światowego lidera na rynku usług typu Facility Services poszukujemy obecnie osoby na stanowisko Kierownika Utrzymania Czystości w dużym zakładzie produkcyjnym z branży przetwórstwa mięsnego na terenie Poznania.
Od idealnego kandydata oczekujemy min. 2-letniego doświadczenia zawodowego w zarządzaniu utrzymaniem czystości w zakładach mięsnych lub innych pokrewnych z zakładu produkcyjnego z branży spożywczej, doświadczenia w zarządzaniu zespołem, umiejętności w rekrutacji pracowników oraz współpracy w relacji B2B, dyspozycyjności oraz orientacji na osiąganie wysokich wyników.
Do zadań osoby na tym stanowisku będzie zarządzenie utrzymaniem czystości w zakładzie przetwórstwa mięsnego w tym sprawdzanie maszyn produkcyjnych pod kątem spełniania norm czystości, zarządzanie stałym zespołem pracowników, profesjonalne zarządzanie relacjami z kierownictwem zakładu produkcyjnego, raportowanie zgodnie z wewnętrznymi procedurami.
Jeśli zależy Ci na pracy w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, interesuje Cię długoterminowa współpraca, a dodatkowo zależy Ci na rozwoju kwalifikacji – to jest to oferta dla Ciebie.
Uprzejmie informujemy, że będziemy się kontaktować tylko z wybranymi kandydatami.
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV poprzez system online.
Prosimy o aplikowanie poprzez przycisk znajdujący się po prawej stronie ogłoszenia.