KIEROWNIK MANAGER RESTAURACJI - POZNAŃ
Miejsce pracy: PoznańObecnie dla naszego Klienta rozpoznawalnej restauracji serwującej dania kuchni Japońskiej poszukujemy samodzielnej, przedsiębiorczej i charyzmatycznej osoby, która dołączy do zespołu i obejmie stanowisko:
MANAGER RESTAURACJI - POZNAŃ
OBOWIĄZKI:
nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem Restauracji
realizacja planów operacyjnych i finansowych Spółki
rozwój sprzedaży - obsługa Gości i Klientów indywidualnych oraz instytucjonalnych
nadzorowanie stosowania procedur i technik efektywnej obsługi Klienta zgodnie ze standardami, dbanie o wizerunek marki i firmy
podejmowanie działań marketingowych, opracowanie i wdrażanie okresowych działań promocyjnych
monitoring działań konkurencji i otoczenia restauracji, adaptacja pomysłów i nowych propozycji
zarządzanie 15-20 osobowym zespołem - delegowanie i nadzorowanie zadań
rekrutacje, prowadzenie zespołu (mentoring, szkolenia) oraz zapewnienie motywującego środowiska pracy
utrzymywanie kosztów stałych na określonych poziomach
ścisła współpraca ze Spółką w ramach prowadzonej działalności
nadzorowanie procesów zamówień i dostaw towaru do restauracji (włącznie z poziomem zapasów i terminami przydatności artykułów)
sprawne i dokładne przeprowadzanie inwentaryzacji
sporządzanie raportów związanych z działalnością Restauracji
reprezentowanie restauracji przed służbami kontrolnymi SANEPID, PIP
Mile widziana: znajomość kultury, kuchni Japońskiej ze szczególnym uwzględnieniem standardów przygotowania Sushi. Lub praktyczne doświadczenie w pracy na stanowiskach zastępcy lub kierownika w restauracjach pokrewnych strefa azjatycka - /restauracje japońskie, chińskie, tajskie, wietnamskie/
poszukujemy osób kreatywnych, zaangażowanych, z pozytywnym nastawieniem i konstruktywnym podejściem do zadań. Szukamy pasjonatów gastronomii przywiązujących wagę do standardów i wzorowej obsługi Klienta
z min. 1,5-2-letnim doświadczeniem w gastronomii na stanowisku Manager'a/Kierownika Restauracji
znajomością języka angielskiego - poziom pozwalający na obsługę Gości
dobrą znajomością programów komputerowych: Arkusz Kalkulacyjny Excel, Power Point, Word
gotowością do pracy z uwzględnieniem weekendów
umiejętnością zarządzania młodym zespołem
znajomością procedur HACCP, PPOŻ
Prawem jazdy Kat. B i praktyką w prowadzeniu auta
ZAPEWNIAMY:
sprawną rekrutację w dobrej atmosferze
szybkie objęcie zadań
wprowadzające wsparcie szkoleniowe
atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe
dodatkową premię uzależnioną od wyników
przy podpisaniu umowy na czas nieokreślony pracodawca zapewnia także prywatny pakiet medyczny
umowa obejmuje: 3 miesięczny okres próbny
jesteśmy otwarci na wszystkie sposoby zatrudniania - umowa zlecenie, umowa B2B (własna działalność gospodarcza z rozliczeniami), umowa o pracę.
Osoby zainteresowane, spełniające wymagania, zapraszamy do skierowania swojego CV
za pośrednictwem serwisu.
Prosimy o zawarcie klauzuli w nadsyłanych dokumentach: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; (tekst jednolity: Dz. U. z 2015r., poz. 2135).
* Oferta dotyczy zatrudnienia bezpośredniego u pracodawcy Agencja Pracy FallWork nr 6231