Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/1543


Obowiązki:

Zarządzanie, organizowanie pracy, motywowanie i kontrolowanie, prowadzenia dokumentacji w tym kalkulacja posiłków.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), brak

Pozostałe wymagania:

  • Wyższe kierunkowe technologia żywności, żywienie człowieka, lub średnie zawodowe, tytuł mistrza kucharza, 5 letnie doświadczenie zawodowe, znajomość języka angielskiego lub niemieckiego w stopniu komunikatywnym, badania sanitarne.


Miejsce pracy: GRODKOWSKA 19, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/11/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi