Opis stanowiska pracy

Kelner/ka będzie odpowiedzialny/a za obsługę klientów w poszczególnych punktach gastronomicznych, zapewnienie wysokiej jakości usług oraz budowanie korzystnych relacji z klientem. Dodatkową odpowiedzialnością będzie przestrzeganie przepisów i procedur obowiązujących w punktach gastronomicznych oraz regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny a w szczególności standardów HACCP.

Wymagania

- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
- nienaganna prezencja i wysoka kultura osobista
- wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne
- umiejętność pracy w zespole
- dobra organizacja pracy
- aktualna książeczka sanitarna

Prezentacja firmy

Mamy zaszczyt przedstawić Państwu nowy, jedyny w swoim rodzaju ho... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
17/06/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Praca dla studenta, Praca Praktyki / Staż

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi