Opis stanowiska pracy

Do obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku należało będzie:
• obsługa gości zgodnie z przyjętymi w miejscu pracy standardami,
• obsługa bankietów i imprez,
• obsługa cateringów zewnętrznych,
• kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów,
• ścisła współpraca z personelem kuchni, w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi,
• dbanie o dobry wizerunek firmy,
• dbałość o estetykę stanowiska pracy oraz pozostawienie go po zakończonej zmianie w należytej czystości.

Wymagania

1. doświadczenie na stanowisku kelnera/kelnerki,
2. aktualna książeczka sanepid,
3. znajomość języka angielskiego umożliwiająca swobodną komunikację z gośćmi, mile widziana znajomość innych języków obcych,
4. gotowość do pracy w weekendy,
5. wysoka kultura osobista,
6. mile widziane wykształcenie gastronomiczne lub hotelarskie,
7. kursy barmańskie i baristyczne będą dodatkowym atutem.

Prezentacja firmy

Miasteczko Westernowe Twinpigs powstało w Żorach, niedaleko centr... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/02/2015
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
5
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Średnie zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi