Do najważniejszych obowiązków osoby zatrudnionej na ww. stanowisku należeć będzie:
profesjonalna bieżąca obsługa gości RESTAURACJI ARENA oraz gości hotelowych,
przygotowywanie sali RESTAURACJI ARENA(nakrywanie stołów, przygotowanie sztućców, szkła i naczyń) z uwzględnieniem pory dnia i rodzaju imprezy,
doskonała znajomość Karty Menu RESTAURACJI ARENA,
wprowadzanie gości i wskazywanie im wolnych miejsc,
doradzanie w zakresie doboru potraw i napojów,
udzielanie informacji na temat składu potraw i sposobów ich przyrządzania,
przyjmowanie zamówień od klientów oraz wydawanie zleceń dla kuchni i baru,
pobieranie potraw i napojów z kuchni lub bufetu,
serwowanie zamówionych potraw gościom,
zmiana nakryć, naczyń, obrusów i serwet w obecności klientów o ile zachodzi taka potrzeba i konieczność,
sprzątanie ze stołów przy zachowaniu odpowiedniej kolejności i warunków higienicznych,
sporządzanie rachunków, pobieranie należności, rozliczanie się z pobranych potraw i napojów oraz dziennego utargu,
obsługa kelnerska przyjęć okolicznościowych oraz imprez biznesowych (bankiety, konferencje, bale),
dbanie o porządek w RESTAURACJI ARENA.
komunikatywna znajomość języka angielskiego (mile widziana znajomość języka niemieckiego lub/i włoskiego),
nienaganna prezencja i wysoka kultura osobista,
umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji,
dyspozycyjność,
zdolność do pracy w warunkach podwyższonego stresu,
dokładność i sumienność,
uczciwość i rzetelność,
umiejętność pracy w zespole,
dynamizm w działaniu i zaangażowanie.
HOTEL ARENA spa & wellness trzygwiazdkowy hotel biznesowy,<br/>z ... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.