Urząd Pracy m.st. Warszawy

Kelner/ka

Miejsce pracy: Warszawa

Wykształcenie gastronomiczne; doświadczenie zawodowe jako kelner. Obowiązki: przestrzeganie dyscypliny pracy; przestrzeganie zasad higieny osobistej, a także utrzymywanie czystości w sali i na stołach konsumenckich; umiejętne oraz ostrożne obchodzenie się z powierzonym sprzętem; wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obsługi; rozliczanie się z pobranych w kuchni i w bufecie potraw i napojów oraz z towarów handlowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami; przestrzeganie ograniczeń i zakazów sprzedaży napojów alkoholowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami; przestrzeganie obowiązujących cen przy sporządzaniu rachunków i inkasowanie należności według wystawionego rachunku; zgłaszanie kierownikowi uwag i życzeń gości. Etat

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi